Financiar

#weekend #cazare #tarife #program #promotii #inscrieri #locuri

S-a lansat programul "Weekend in Bucuresti". Afla ce preturi promotionale practica hotelurile!

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) a lansat programul "Weekend in Bucuresti", destinat turistilor care vor sa se cazeze in Capitala la sfarsit de saptamana, la hoteluri de 2, 3 sau 4 stele.

Pentru a beneficia de tarifele promotionale, turistii trebuie sa opteze pentru sejururi in weekend-urile 7-9 decembrie, 14-16 decembrie si 21-23 decembrie 2012.

In cazul unui hotel de patru stele, un pachet de doua nopti cu mic dejun costa 259 de lei de persoana. Pentru hotelurile de trei si doua stele, tarifele sunt de 189, respectiv 139 lei.

Mohammad Murad, presedintele FPTR, spune ca prin acest program tarifele sunt mai mici cu 30-35% decat cele practicate in mod normal in luna decembrie prin sistemele de rezervari.

Solicitarile turistilor vor fi onorate in ordinea inscrierilor si in functie de numarul de locuri. Pana in acest moment, acestia au la dispozitie in jur de 1.000 de locuri. Se asteapta insa ca si alte hoteluri sa se inscrie in programul "Weekend in Bucuresti", si astfel numarul de locuri sa creasca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea