Financiar

#transferuri bani #transferuri Facebook #Facebook Payments

Romanii vor putea face transferuri de bani prin intermediul Facebook

Banca Transilvania a lansat, de curand, serviciul Facebook Payments, prin care romanii pot folosi reteaua de socializare pentru a face transferuri de bani instant.

Astfel, noul serviciu Facebank adauga retelei de socializare si o componenta financiara, prin care se pot face transferuri de bani rapid, imediat ce tranzactia este confirmata de beneficiar.

De asemenea, Banca Transilvania a lansat si serviciile de transfer de bani prin SMS si prin eMail.

Reprezentantii bancii au precizat ca aceste transferuri de bani, prin intermediul retelei Facebook, dar si prin SMS sau eMail nu se adreseaza doar clientilor Bancii Transilvania, iar persoana care trimite banii nu trebuie sa cunoasca nici datele ale contului bancar al destinatarului, deoarece beneficiarul este instiintat printr-un mesaj chiar pe profilul de Facebook, respectiv un mesaj pe telefonul mobil ori prin e-mail.

"Vrem ca intr-un an jumatate-doi, 20% dintre cei ce transfera bani prin BT sa o faca pe Facebook. In general, vorbim de plati de valori mai mici, realizate in special de tineri adulti. Comisionul la transfer este acelasi ca in cazul folosirii Internet Bankingului", a explicat Gabriela Nistor, director general adjunct retail banking, citata de wall-street.ro.

Sursa foto: gsm.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea