Financiar

#plata card visa #crestere plati card #comercianti retea visa #cumparaturi plata prin

Romanii au platit mai mult cu Visa

Cheltuielile facute de posesorii romani de carduri Visa la comercianti au avansat cu 76,3% in 2008, in timp ce numarul tranzactiilor a urcat cu 65,4%, a declarat marti Catalin Cretu, director general al Visa Europe Romania.

La sfarsitul anului trecut, aproape 70.000 de comercianti din Romania acceptau plati cu cardurile Visa, informeaza NewsIn.

In anul fiscal iunie 2007 - iunie 2008, numarul total de carduri Visa in Romania a crescut cu 15,7%, iar numaru total de tranzactii deruate pe cardurie Visa a crescut cu 29,8%.

"Rezultatele pozitive pe care le-am anuntat arata clar ca romanii folosesc cardurile Visa mai frecvent si apreciaza siguranta si comoditatea platilor efectuate cu cardul. Mai exact, una din patru tranzactii derulate cu carduri Visa sunt efectuate la comercianti", a mentionat Cretu.

El a adaugat ca va consolida in continuare aceasta tendinta prin campanii de informare a consumatorilor, care vor fi lansate curand. De asemenea, tot mai multe companii utilizeaza cardurile Visa. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea