Financiar

#mediu #consultanti #curs #specializare #ue

Romania va organiza cursuri de instruire pentru consultanti de mediu din UE

Doua organizatii din Romania si Ungaria vor organiza cursuri de timp de de trei zile pentru de mediu din opt tari ale Uniunii Europene (UE), interesati sa se implice in proiectul EMAS Easy si sa ajute ulterior firmele sa implementeze al mediului.

Prin implementarea EMAS Easy, antreprenorii pot asigura a firmelor, printr-o buna utilizare a materiilor prime si a energiei, scaderea consumului de apa si reducerea deseurilor.

Eco-Conseil Entreprise Romania si Kovet Ungaria vor desfasura intre 14 si 16 septembrie, la Miercurea Ciuc, cursuri de instruire la care vor participa consultanti cu experienta in domeniul mediului din Romania, Austria, Bulgaria, Danemarca, Luxembourg , Suedia, Olanda si Slovacia, a anuntat Ministerul Mediului, transmite NewsIn.

Acestia vor putea folosi metodologia EMAS Easy in cadrul intreprinderilor mici si mijlocii, care doresc sa isi imbunatateasca performanta de mediu.

Vineri, 21 august, este ultima zi in care consultantii interesati mai pot depune dosare.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea