Financiar

#recesiune #criza #economie #romania

Romania isi va relua cresterea economica in 2010

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca Romania va trece peste momentul economic dificil, isi va relua cresterea economica in 2010 si ca imprumutul de FMI a fost contractat pentru a nu fi afectata rezerva Bancii Nationale a Romaniei, scrie Mediafax.

"Chiar daca trecem printr-un moment de criza economica, Romania nu mai este nicidecum Romania de acum cinci ani sau de acum zece ani, care sa nu poata trece de momente economice dificile. Practic, acum avem resursele anului 2007, datorita reducerii cresterii economice. Deci nu suntem nici la stadiul 1995, nici la stadiul 1998, cand eram pe punctul sa intram in incetare de plati ", a spus Traian Basescu la manifestarile organizate de Asociatia Nationala a Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere " Alexandru Ioan Cuza ". Presedintele spune ca Romania se afla in situatia in care imprumuta bani.

 ( citeste continuarea in Antena 3 )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea