Financiar

#reduceri Black Friday #black friday #Black Friday 2018 #Black Friday romania

Reduceri uimitoare de Black Friday

Luna noimebrie este una dintre cele mai asteptate luni din an. In aceasta luna are loc evenimentul mult asteptat, si anume: Black Friday. Aceasta campanie a devenit foarte populara si este foarte asteptata, venind cu reduceri substantiale la o gama diversa de produse.

Anul acesta, intre 16 si 30 noiembrie,Vgeneration ofera de Black Friday reduceri pana la 70% la o gama variata de produse. Viziteaza magazinul online si achizitioneaza-ti produsele preferate, de calitate superioara la preturi super atragatoare.

Magazinul tau multibrand preferat te va surprinde cu produsele pe care le pune la dispozitie pentru tine. Profita de reducerile aduse de Black Friday si achizitioneaza-ti produsele preferate de la brand-urile tale preferate: Vans Romania, New Era sau Superdry si incepe iarna cu un outfit de invidiat.

Magazinul tau preferat aduce de Black Friday reduceri de pana la 70% la diverse aricole de incaltaminte, imbracaminte si accesorii pentru ca tu sa poti achizitiona produsele pe care ti le doresti la preturi fantastice, astfel incat sa iti completezi garderoba cu adevarate piese de calitate gata pentru a fi integrate in tinute de iarna.

Pe langa design-ul fresh, materialele din care sunt realizate produsele ofera un confort fara limite si iti vor asigura caldura de care ai nevoie pentru a face fata iernilor geroase. Produsele oferite de Vgeneration sunt perfecte pentru a arata bine si a te proteja de frig in acelasi timp.

Brand-ul Vans este renumit pentru produsele sale de inalta calitate, realizate printr-o tehnica unica, ce le confera rezistenta de care au nevoie si design-ul atragator creat. Anul acesta, de Black Friday, bucura-te alaturi de intreaga familie de reducerile uimitoare de pana la 70%.

Cele mai populare articole ale brand-ului sunt de incaltaminte. De-a lungul timpului s-au perfectionat si s-au adaptat noilor tendinte aparute, dar si-au pastrat in esenta aspectul lor clasic. Pe parcursul anilor si-au perfectionat tehnica de fabricatie astfel incat sa ofere produse din ce in ce mai bune la preturi avantajoase, acordand o atentie deosebita calitatii serviciilor pe care le ofera. Vans isi doreste sa satisfaca nevoile si dorintele clientilor sai si de aceea ofera spre vanzare produse de calitate superioara cu design-uri unice, adaptandu-se de minune tendintelor fashion din prezent. Profita de Black Friday si de reducerile aduse de acesta.

Pentru ca tot suntem in prag de iarna, Vans iti pune la dispozitie incaltarile perfecte pentru a face fata cu brio sezonului rece. Talpa speciala numita waffle este alcatuita din trei straturi astfel incat sa iti ofere caldura si confortul de care ai nevoie, impiedicand apa sa patrunda in interior. Pe langa caldura si impermeabilitatea pe care ti-o ofera articolele de incaltaminte destinate sezonului rece, acestea au si o aderenta crescuta.

Extremitatile sunt primele care ingheata, de aceea este indicat sa iti protejezi capul in sezonul rece. Vgeneration iti pune la dispozitie caciuli si sepci New Era pentru a te preveni de o raceala crunta pe timpul iernii si pentru a te mentine protejat de frig. Pe langa aspectul cool, aceste accesorii pot fi foarte usor de asortat si ii vor oferi tinutei tale un plus de personalitate. Materialele sunt placute la atingere si foarte calduroase pentru ca tu sa te simti bine in sezonul geros.

Conceptul Vgeneration a fost creat atat pentru tineri, cat si pentru cei ce vor sa isi mentina un spirit tanar, si iti ofera de Black Friday reduceri de pana la 70% la articolele tale preferate, astfel incat sa iti completezi garderoba cu produsele pe care ti le doresti. Iti vei putea crea o tinuta de invidiat prin care sa exprimi starea ta de spirit sau personalitatea ta colorata. Cea mai buna modalitate de a iesi din tipare si a te pune in prin plan este prin a indrazni sa incerci lucruri noi, profitand de ofertele aduse de luna noiembrie la articole vestimentare, incaltaminte sau accesorii la preturi incomparabile. Alege Vgeneration pentru a-ti imbogati garderoba cu produse de inalta calitate ce se caracterizeaza prin durabilitate, rezistenta si confort.

Daca esti o persoana nonconformista si adori sa incerci lucruri indraznete, Vgeneration iti aduce brand-ul Superdry. Acest brand renumit combina doua stiluri radical diferite, provenite din doua culturi aflate la poli opusi. Stilul vintage american se imbina perfect cu stilul extravagant japonez, rezultand o combinatie fresh, moderna si cool.

Creeaza-ti propria arta prin outfit-ul pe care il adopti si exprima-te liber. Produsele din gama brand-ului Superdry sunt alegerea ideala pentru a adauga o pata de culoare garderobei tale si pentru a incerca ceva iesit din comun. Cu ocazia lunii noiembrie, Vgeneration aduce de Black Friday reduceri pana la 70% la o gama variata de produse pentru ca tu sa iti alegi stilul preferat.

Viziteaza magazinele Vgeneration si bucura-te de gama variata de produse ale brand-urilor Vans, New Era si Superdry la preturi exceptionale. Multibrand-ul tau preferat iti aduce de Black Friday reduceri de pana la 70% la diverse produse din brand-urile de top. Creeaza-ti o tinuta casual, sport sau nonconformista din articole de calitate superioara cu modele trendy si atragatoare.

Tot ce iti doresti, gasesti la Vgeneration la preturi remarcabile. Mixeaza produsele astfel incat sa iti obtii outfit-ul dorit, alegand din gama variata de articole de imbracaminte realizate din materiale rezistente, cu imprimeuri unice, precum tricouri, hanorace sau cardigane confortabile.

Achizitioneaza-ti produse de incaltaminte confectionate printr-o tehnica speciala ce le confera aderenta si iti pastreaza piciorul cald in timpul sezonului rece. Finalizeaza-ti tinuta adaugand o sapca sau o caciula New Era, protejandu-te de frig.

Vgeneration iti pune la dispozitie in perioada de Black Friday reduceri pana la 70% pentru a putea sa iti completezi garderoba cu produse exceptionale de la brand-uri de top.

Comanda online sau viziteaza magazinele Vgeneration unde vei fi intampinat de oameni prietenosi si doritori sa te ajute cu sfaturi, oameni care sunt in primul rand clienti satisfacuti de produsele VGeneration si stiu sa te indrume spre a face alegerea corecta.

Fii in trend cu articolele oferite de magazinul tau multibrand preferat VGeneration, profitand de reducerile uimitoare de Black Friday.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea