Financiar

#bilete avion #bilete avion ieftine #bilete Tarom #bilete Turkish Airlines #bilete KLM #bilete low cost

Reduceri substantiale la zborurile aerine. Iata ce oferte avantajoase poti gasi

Marile companii aeriene au inceput ofertele promotionale in aceasta perioada. Asadar, daca vrei sa pleci in vacanta, acum este momenul sa iti faci rezervare, deoarece biletele ajung la pretul de 100 de euro, dus-intors, in aproape toata Europa, si la 500 de euro pana la Singapore.

Biletele de 100 de euro se regasesc in oferta companiei Tarom. Aceasta promotie impune insa si anumite conditii. Una dintre acestea este aceea de a petrece la destinatie noaptea de sambata spre duminica. De asemenea, la fiecare avion de 140 de locuri sunt disponibile doar 7 bilete cu reducere, asa ca mari sanse de a prinde un loc este sa alegi o destinatie inspre care se realizeaza curse zilnic, potrivit stirileprotv.ro.

Si compania aeriana Turkish Airlines are o oferta asemanatoare cu cea a Tarom, insa spre Istanbul.
Compania olandeza KLM ofera curse spre Singapore cu 500 de euro biletul dus-intors, iar daca platesti cu 100 de euro in plus, poti merge la New York, Rio de Janeiro sau Toronto.

Companii low-cost nu se lasa nici ele mai prejos si ofera reduceri de 20% catre toate destinatiile, insa doar pentru biletele cumparate in anumite zile.

Sursa foto: infotour.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea