Financiar

# comunicate de presa # promovare companii #promovare

Promovare pentru companii pe canale de incredere si cu discount de 25%

Romania traverseaza o perioada dificila din cauza crizei provocate de coronavirusul Covid-19. Masurile sociale si deciziile autoritatilor pot avea un impact economic puternic, intrucat companiile sunt nevoite sa-si modifice metodele de lucru, sa reduca programul, sa renunte la evenimente, totul in contextul masurilor impuse de autoritati si de decretarea starii de urgenta nationale. Din acest motiv, nevoia de a comunica strategiile si continuarea activitatii brandurilor este mult mai mare si extrem de necesara.

 

Intr-o perioada in care companiile, institutiile, organizatiile etc. anunta o multime de schimbari (metode de lucru noi - remote, livrari la domiciliu, modificarea programului de lucru, rate cu perioada de gratie in cazul institutiilor bancare etc.), venim in sprijinul lor cu un pachet de content util si eficient in comunicarea cu publicul tinta.

Fie ca aveti de promovat evenimente, lansari, servicii, produse, fie ca aveti de comunicat informatii esentiale in contextul actual (anulari sau reprogramari de actiuni / evenimente, suspendare partiala a activitatii sau modificare a programului de lucru, produse si servicii noi, livrari la domiciliu etc.), indiferent de domeniul de activitate al companiei, va punem la dispozitie un pachet de promovare care va va ajuta sa ajungeti mai usor la clienti si parteneri, prin intermediul unor canale de incredere si care asigura o expunere eficienta. In plus, in momente in care toata lumea face calcule in privinta impactului economic pe care il va avea criza provocata de Covid-19, venim in sprijinul partenerilor cu un discount de 25%.

Pachetul de promovare cuprinde publicarea comunicarilor pe care companiile vor sa le transmita clientilor lor, dar si facilitati aditionale. Sunt incluse in pachetul de content:

- 1 comunicat de presa Premium + extraoptiunea hyperlink pe 3 cuvinte/expresii cheie pe Comunicatedepresa.ro

- 1 advertorial pe Acasa.ro cu afisare in Homepage

- 1 advertorial pe Efin.ro cu afisare in Homepage

- 1 advertorial pe Jurnalulnational.ro cu publicare in sectiunea relevanta

Pret total pachet: 376 de euro + TVA

Reducere: 25%

Pret final: 282 euro + TVA

Pentru informatii legate de pachetul de promovare, clientii pot suna la numarul de contact 021.209.56.75 sau transmite un email pe adresa info@comunicatedepresa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea