Financiar

#tichete Rabla #masini #programul rabla #autovehicule

Programul Rabla, suplimentat cu inca 3.000 de tichete

Administratia Fondului pentru Mediu va aloca inca 3.000 de tichete pentru persoanele fizice, in cadrul Programului Rabla 2013. Acestea vor fi disponibile de maine, 14 noiembrie, potrivit unui comunicat al acestei institutii.

Impartirea noilor tichete Rabla se va face in functie de numarul de masini mai vechi de 10 ani care se gasesc in parcurile auto judetene, conform statisticilor realizate de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Permiselor.

Persoanele fizice care vor sa intre in posesia unui tichet Rabla in valoare de 6.500 de lei trebuie sa se inscrie la un colector validat si sa obtina certificatele de distrugere, de radiere si tichetul in maxim 10 zile.

Persoanele care doresc sa isi achizitioneze un autovechicul nou si detin deja un tichet valoric il pot depune la producatorul auto acceptat in program, pana la data de 20 decembrie 2013.

Sursa foto: jurnaluldebuzau.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea