Financiar

#raiffeisen bank #raiffeisen bank romania #financiar #profit #profit banca

Profitul net al Raiffeisen Bank Romania a crescut cu 28% in primul trimestru al anului

Raiffeisen Bank Romania a inregistrat in primul semestru al lui 2012 o crestere cu 28 de procente a profitului net, la 50 de milioane de euro. In perioada similara a anului trecut, Raiffeisen a avut un profit de 39 de milioane de euro.

"Am incheiat prima jumatate a anului 2012 cu un rezultat foarte bun, tinand cont de intregul context economic si politic din tara si strainatate. Soliditatea bancii, cresterea eficientei si imbunatatirea activitatii ne-au permis sa ne sporim veniturile in ultimul an cu 4%. Controlul strict al costurilor si al riscurilor, imbunatatirea eficientei, dar si a serviciilor si produselor vor continua sa fie prioritatile bancii pentru acest an", a declarat Steven van Groningen, presedinte si CEO al Raiffeisen Bank Romania.

Baza de clienti a Raiffeisen Bank cuprinde aproximativ doua milioane de persoane fizice, 100.000 de intreprinderi mici mijlocii si 7.500 de companii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea