Financiar

#garsoniera #studenti #imobiliare

Primul complex studentesc privat din Romania, o investitie de circa 40 milioane euro

Dezvoltatorul imobiliar Genesis Development a investit aproximativ 40 milioane de euro pentru constructia unui complex studentesc privat in cartierul bucurestean Militari, denumit West Gate Studios, primul de acest gen din Romania .

Pana in prezent a fost finalizata cladirea de locuinte A1, care include 375 de garsoniere si apartamente cu doua camere, complet utilate si mobilate. Gradul de ocupare este, in momentul de fata, de 25%, potrivit reprezentantilor companiei, citati de NewsIn.

Urmeaza sa fie livrate la mijlocul anului viitor alte doua cladiri, B1 si B2, totalizand 600 de garsoniere, acestea fiind momentan in faza de constructie.

In functie de suprafata locuintei, precum si de avansul platit la inchiriere, preturile pornesc de la 80 de euro/persoana/luna, fara a fi incluse intretinerea lunara si pretul unitatilor contorizate individual.

Astfel, pentru garsoniere de Tip 1 (25 metri patrati, plus balcon ) pretul standard e de 120 de euro/persoana/luna, iar pentru cea de Tip 2 (35 de metri patrati, plus balcon) chiria ajunge pana la 180 de euro/persoana/luna.

Pentru apartamente cu doua camere, 70 de mp plus balcon, chiria ajunge la 297,5 euro/persoana/luna.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea