Financiar

#loteria cardurilor #plati card #card

Platesti cu cardul? Poti castiga pana la 15.000 de lei!

De la 1 mai, daca iti vei plati cumparaturile si facturile cu cardul, vei putea castiga 15.000 lei. si asta pentru ca toate platile facute de o persoana fizica sau juridica intr-o luna vor fi inscrise automat la extragerea loteriei cardurilor.


Programul este similar Loteriei fiscale demarate de Guvern, insa premiile sunt in sume fixe: in fiecare luna, 300 de romani care folosesc carduri Mastercard sau Maestro la cumparaturi sau pentru plata facturilor vor primi cate 500 de lei, iar 10 dintre cei mai norocosi vor avea in plus, in conturi, 15.000 de lei.


Prin astfel de campanii, dar si prin cresterea numarului de POS-uri si scaderea comisioanelor bancare, companiile de profit spera sa ajunga din urma in mai putin de sapte ani statele vechi europene, in conditiile in care suntem codasii Uniunii Europene din punct de vedere al platilor electronice, scrie romaniatv.net.

Sursa foto: securityaffairs.co

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea