Financiar

#liceenii #parinti #elevi #bani de buzunar

Planificarea banilor de buzunar, una dintre prioritatile liceenilor romani

Liceenii romani sunt din ce mai atenti la modul in care isi gestioneaza resursele financiare. Elevii de liceu care au participat in 2012 la programul de educatie nonformala Grow, modulul "Bani de buzunar", au invatat cum sa-si planifice si sa-si utilizeze banii de buzunar, cum sa faca economii si cum sa fie responsabili cu sumele de care dispun.

Programul Grow a fost implementat in 181 licee din 15 orase din Romania, cu ajutorul a 75 de traineri internationali. La acest program s-au inscris circa 5.000 de elevi, cursurile fiind absolvite de 1.915 dintre ei.

De asemenea, la informatiile incluse in modulele de educatie din cadrul acestui program au avut acces si parintii elevilor participanti, prin intermediul celor peste 5.000 de brosuri.

Prin participarea la modulul "Bani de buzunar 2012", desfasurat in doua etape (martie-aprilie, respectiv iunie-iulie), liceenii au acumulat noi cunostinte si au invatat sa inteleaga mult mai bine ceea ce este mai important pentru educatia lor.

Sursa foto: verticalonline.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea