Financiar

PIB-ul a avut in 2008 cea mai mare crestere

Desi nivelul inflatiei a crescut in utlima perioada, in primul trimestru al acestui an, Produsul Intern Brut a cunoscut cea mai mare crestere din 1990 pana in prezent.

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian , a anutat ca in ciuda previziunilor subre ale Uniunii Europene, tara noastra a primit o revizuire economica favorabila.

Ministrul a venit cu vesti bune si pentru consumatori. In perioada urmatoare preturile utilitatilor si al carburantilor ar putea stagna. Ministrul Economiei s-a aratat insa, ingrijorat de preturile la carburanti .

Varujan Vosganian a explicat ca profiturile producatorilor si ale distribuitorilor fie ei de medicamente, energie sau carburanti nu trebuie obtinute doar din cresterea preturilor .

Ministrul Economiei a declarat ca nu este de acord cu solicitarile distribuitorilor de gaze privind majorarea tarifelor cu 20 - 30% si ca, pentru moment, nu gaseste motive pentru o scumpire a energiei electrice la 1 iulie.

  


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea