Financiar

Pensiile Allianz-Tiriac pot fi monitorizate online

Allianz-Tiriac Pensii Private ofera participantilor o solutie online, prin care isi pot verifica atat contul de pensie obligatorie cat si pe cel de .  In plus, clientii pot afla printr-un simplu SMS cati bani au acumulat in contul de pensie si care a fost ultima contributie platita.           
 

Mai multi administratori de fonduri de pensii private au lansat sau urmeaza sa lanseze site-uri web dedicate participantilor. Acestea permit utilizatorilor sa vizualizeze informatiile referitoare la sumele acumulate in cont.
 
Allianz-Tiriac Pensii Private se numara printre companiile care ofera astfel de servicii. Pachetul de servicii include:

    * site web
    * servicii SMS si e-mail
    * call-center
    * aplicatie pentru angajatori

Compania pune la dispozitia participantilor un website unde acestia pot verifica valoarea activului personal, istoricul contributiilor, valoarea unitatii de fond, numarul unitatilor de fond si comisioanele percepute de administratorul fondului. Acest site se adreseaza atat participantilor la fondul de pensii private obligatorii , cat si celor care au incheiat un act de aderare la unul din fondurile de pensii facultative .
 
Clientii AZT Pensii Private care participa la fondul de pensii obligatorii se pot autentifica pe site introducand CNP-ul si, ca parola, ultimele patru cifre ale actului de aderare la fond.

In cazul in care clientul este participant la unul din fondurile facultative, autentificarea se face cu datele de pe cardul primit odata cu semnarea actului de aderare.
 
Daca un client este participant atat la fondul de pensii obligatorii cat si la unul din fondurile facultative, atunci el poate accesa site-ul cu datele de autentificare de pe cardul primit de la aderarea la fondul .

continuarea pe www.conso.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea