Financiar

#criza #afaceri #dinu patriciu

Patriciu: "Romania se indreapta, tiptil-tiptil, catre cimitir"

Omul de afaceri Dinu Patriciu , a declarat ca Romania "se indreapta, tiptil-tiptil, catre cimitir", daca nu elimina birocratia si ca numarul functionarilor este prea mare. Acesta a sfatuit statul "sa faca gimnastica, sa slabeasca un pic, ca e gras si urat" si mai declarat ca punctul maxim al crizei nu a fost atins.

Sistemul birocratic "a inventat mii de avize", a afirmat Patriciu, dand ca exemplu un prieten care a avut nevoie de 22 de semnaturi pentru a angaja o menajera .

"Romania este o tara care se indreapta tiptil-tiptil catre cimitir", daca nu va fi eliberata de birocratie , a spus omul de afaceri, dupa un eveniment organizat de Fundatia "Dinu Patriciu" si Liga Studentilor Romani din Strainatate , conform Mediafax.

Criza nu a atins inca apogeul

Intrebat cum comenteaza estimarile premierului Emil Boc privind revenirea economiei in 2010, Patriciu a raspuns: "Norocul nostru ca avem un premier mic si optimist".

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea