Financiar

#raport suplimentar #ordonanta creditelor #imprumuturi car

Ordonanta 50 nu se va aplica in cazul imprumuturilor CAR

Comisia de Buget-Finante a Camerei Deputatilor a intocmit, miercuri, un raport suplimentar la Ordonanta creditelor , anunta realitatea.net.

Deputatul democrat-liberal Adrian Nitu , vicepresedintele Comisiei de Buget-Finante, cel care a condus lucrarile comisiei, a declarat ca acest raport prevede ca Ordonanta 50 nu este aplicabila pentru contractele in derulare, cu exceptia comisioanelor de rambursare anticipata care sunt zero.

Prin acest act s-a modificat prevederea care obliga bancile de a refinanta, fara costuri, creditele. Astfel, s-a stabilit ca o institutie bancara poate refinanta un credit, in urma analizei clientului, negociind posibilitatile de refinantare.

De asemenea, Ordonanta 50 nu va fi valabila pentru CAR-uri, care sunt institutii financiare bancare. Totusi, Adrian Nitu a precizat ca vor exista “mici prevederi”, ca “pentru orice institutie financiara nebancara”.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea