Financiar

#tarif interconecatre #operatori telefonici #orange #vodafone

Operatorii de telefonie se incaiera pe interconectare

Tarfiul de interconectare, adica pretul platit de un furnizor de servicii de telefonie catre alt operator pentru transportul si terminarea apelurilor propriilor utilizatori, devine motiv de disputa intre operatorii de telefonie mobila.

Prima etapa de reducere a tarifelor de interconectare practicate de Cosmote , Telemobil si RCS& RDS va fi pusa in aplicare de la 1 aprilie, cu doua luni peste termenul propus initial.

Astfel, Cosmote si Telemobil vor practica un tarif de 0,064 euro/min., iar RDS de 0,0721 euro/min. De la 1 ianuarie 2010, tarifele propuse sunt de 0,0567 euro/min. pentru Cosmote si Telemobil si de 0,064 euro/min. pentru RDS. Orange si Vodafone vor avea in tariful de interconectare practicat de la inceputul acestui an este de 0,0503 euro/min, scrie Jurnalul National.

Reprezentantii Vodafone sustin ca reglementarea tarifelor de interconectare era absolut necesara si ca si-ari fi dorit ca atingerea simetriei tarifelor sa se produca inca din 2009, si nu din iulie 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea