Financiar

#barack obama #bancheri #emisiune #abc #declaratii

Obama crede ca bancherii sunt rupti de realitate

Directorii bancilor ar trebui sa renunte la bonusurile lor, iar cei din industria auto ar trebui sa inceteze sa foloseasca avioane private in contextul crizei actuale, a declarat presedintele ales al SUA, Barack Obama, care le reproseaza acestora ca sunt rupti de realitate.

Renuntarea la bonusurile anuale consistente pe care le primesc cei din conducerea bancilor ar fi un "exemplu de asumare a responsabilitatii", in contextul in care administratia americana a fost nevoita sa salveze mai multe institutii bancare, a declarat Obama intr-un interviu acordat postului de televiziune ABC.

Daca ai deja 10 milioane de dolari si trebuie sa faci concedieri , cel mai mic lucru pe care il poti face este sa spui "sunt gata sa fac si eu sacrificii, pentru ca recunosc ca oameni mult mai putin instariti decat mine traverseaza o perioada dificila", a spus Obama, conform AFP. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea