Financiar

#petrom #bani #companie #top fortune #romanca bogata

O romanca, in top 50 cele mai bogate femei din lume

Mariana Gheorghe, director general al companiei Petrom, a ocupat anul acesta locul al 27-lea in top 50 cele mai bogate femei din lume, realizat de revista "Fortune".

Mariana Gheorghe are 57 de ani si a urcat anul acesta cinci pozitii in topul "Most Powerful Women: The Internațional Power 50" fata de 2012, cand CEO-ul Petrom a fost inclus pentru prima oara in acest clasament.

Topul celor mai bogate 50 de femei din lume este condus de CEO-ul companiei petroliere Petrobras (Brazilia), Maria das Gracas Foster, fiind urmat de Guler Sabanci - de la Sabanci Holding (Turcia), Gail Kelly - Westpac (Australia), Chanda Kochhar - ICICI Bank (India) si Annika Falkengren - SEB (Suedia).

Topul "Most Powerful Women in Business" este intocmit pe baza a patru criterii, dimensiunea si importanta companiei in economia globala, starea actuala si strategia acesteia, cariera si influenta sociala si culturala.

Sursa foto: dcnews.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea