Financiar

#impozit #nunti #botezuri #gheorghe ciobanu

O noua gaselnita: impozite pe nunti, botezuri si petreceri

Gheorghe Ciobanu, deputat PDL de Timis, a gasit o noua metoda de a aduce bani la bugetul statului, conform cotidianul.ro.

Ciobanu i-a propus ieri presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sorin Blejnar , impozitarea nuntilor, botezurilor si a banchetelor, afirmand ca evaziunea fiscala in acest domeniu este "fantastica".

"Ministrul de Finante are un target de o luna sa lucreze impreuna cu specialistii din minister, cu propunerile noastre, la introducerea unui impozit forfetar , in special pe zonele de evaziune fiscala. In acest sens, eu am avut discutii cu presedintele ANAF, Sorin Blejnar, spunandu-i si sugerandu-i, in ceea ce inseamna spectrul largirii bazei de impozitare, pe principiul sa iei putin, dar de la toti care au venituri si sa nu iei mult de la putini, in acest context al largirii bazei de impozitare, si impozitarea evenimentelor, ca tin de nunti, de botezuri, de banchete", a  declarat Ciobanu.

gheorghe ciobanu, care este membru al Comisiei pentru buget, finante si banci din cadrul Camerei Deputatilor, spune ca in prezent Ministerul Finantelor se gandeste la o metoda de “control direct” a acestor activitati, insa nu a putut preciza cu exactitate ce anume se va impozita la aceste evenimente.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea