Financiar

# afaceri profitabile #buget afaceri #afaceri

Nu ai un buget mare pentru afaceri? Uite aici 3 afaceri de viitor perfecte pentru tine

Cu totii ne-am gandit la un moment dat sa pornim o afacere profitabila dar bugetul nu era de partea noastra.

Stim foarte bine ca aproape toate industriile mari sunt arhipline si ne este teama de un viitor esec.

Unele afaceri necesita o investitie mult mai mare decat ne permit buzunarele, altele se gasesc la fiecare colt si continua sa apara ca ciupercile dupa ploaie, facand astfel competitia sa fie una acerba.

Peste tot gasesti saloane de beauty, restaurante sau fast food-uri.

Care sunt industriile care nu sunt la fel de aglomerate ca cele mentionate mai sus?

Acum vei afla:

1. Cum suna o afacere de social media?

In Romania acest domeniu este in plina crestere, social media fiind din ce in ce mai folosita pentru promovare.

Asta pentru ca spre deosebire de SEO sau optimizarea pentru motoarele de cautare, poti obtine rezultate mult mai rapide.

Promovarea online a companiilor, in zilele de astazi este ceva indispensabil. De foarte multe ori antreprenorii fie nu au timp, fie nu au expertiza.

Generatiile in varsta nu se descurca atat de bine cu aceste noi tehnologii.

Daca ai experienta in acest domeniu si cunosti secretele medie, esti castigat fiindca in social media exista o cerere foarte mare.

2. Porneste o farmacie naturista online

Ce este mai bun decat extractele naturale ale plantelor?

Chiar zilele trecute am dat peste site-ul online a unei farmacii normale. Eu, una, consider ca este nevoie si de cateva farmacii naturiste online. Numarul magazinelor online este in continua crestere.

De ce o farmacie naturista?

Deoarece, Romanii, sunt acum interesati si de prevenirea bolilor nu numai de tratarea lor. Un nou trend aparut si in Romania este tratarea anumitor boli prin metode mai naturale sau solutii alternative de sanatate.

Farmaciile online vin cu avantaje destul de mari, cum ar fi faptul ca poti ajunge la mult mai multi oameni care ulterior iti vor deveni clienti. Un alt avantaj este faptul ca poti vinde oriunde vrei tu, fie ramai doar cu vanzari pe teritorii mioritice, fie te extinzi in afara tarii (nu mai esti obligat sa depinzi doar de oamenii care stau la tine in zona).

Totul este la latitudinea ta!

Un al treilea avantaj al unei farmacii naturiste online este faptul ca, clientii pot sa isi gaseasca mult mai usor produsele de care au nevoie, fara a mai pierde timp pretios, folosind casuta de cautari a magazinului.

Un ultim avantaj, dar la fel de important ca celelalte, poate chiar mai important este faptul ca primesti feedback imediat despre stocul produselor din magazinul tau. Vei sti intotdeauna ceea ce se vinde, putand astfel sa te aprovizionezi din timp fara a dezamagi clientii cu stocuri zero.

3. Profita de cresterea industriei de autovehicule electrice

Un trend social care ne poate inspira pentru pornirea unei afaceri este cel al ecologiei si in special al masinilor electrice.

in primul rand trebuie sa gasim o nisa specifica pentru a face afaceri in aceasta industrie.

O idee ar fi reseller sau importator al statiilor de incarcare a masinilor electrice. Numarul acestor statii de incarcare este mic iar acest lucru devine o provocare si chiar o problema pentru detinatorii masinilor electrice.

Pentru a afla insights despre problemele cu care se confrunta cei care detin astfel de masini poti vorbi direct cu ei.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea