Financiar

#roviniete #benzinarii

Noile roviniete, deja in benzinarii

Compania Nationala < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/de" title="de">de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a anuntat, ieri, ca pana pe 18 august vor fi retrase din circulatie vechile roviniete de la toti distribuitorii.

Au ">Au fost deja livrate 500.000 de noi roviniete matca- cupon cu valabilitate cuprinsa intre o zi si 30 de zile catre SC Petrom SA, SC OMV Romania Mineraloel, SC MOL Romania, SC Rompetrol Downstream SRL, SC Speedy Driver SRL.

De asemenea, noile modele se gasesc si la Directiile regionale drumuri si poduri Craiova, Timisoara, Cluj, Brasov si Constanta . CNADNR a anuntat ca ceilalti distribuitori, respectiv Posta Romana, SC Scala Assistance SRL, Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania, precum si Directiile regionale drumuri si poduri Bucuresti si Iasi vor incepe comercializarea noilor roviniete din 11 august.

Ministerul Transporturilor anunta ieri ca vor fi reluate amenzile pentru soferii care circula fara rovinieta pe drumurile nationale.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea