Financiar

#nastase solutii petrom #nastase parlamentari prahova

Nastase vrea sa caute solutii pentru Petrom

Deputatul PSD, Adrian Nastase, se declara ingrijorat de situatia de la Petrom, unde vor fi disponibilizati 3.000 de angajati din toata tara incepand cu 1 februarie.

Asadar, social democratul ii invita pe toti parlamentarii de Prahova, indiferent de partidul din care fac parte, sa gaseasca impreuna solutii pentru firmele care se afla in situatia de a disponibiliza angajati.

"Am aflat cu ingrijorare ca Petrom a anuntat disponibilizarea a 3.000 de angajati din toata tara incepand cu 1 februarie. Nu se cunoaste inca numarul celor afectati din Prahova. Se stie, insa, faptul ca alti 3.165 de oameni vor fi dati afara la alte 23 de firme, tot la nivelul intregului judet", a comentat pe blogul personal presedintele Consiliului National al PSD.

In acelasi timp, Adrian Nastase a tinut sa precizeze ca nu se afla printre cei care nu isi mai aduc aminte ceea ce au promis in campania electorala, apreciind ca oamenii au votat pentru social-democratie, sperand, intre altele, in pastrarea locurilor de munca.

Nastase mai spune, ca dupa parerea lui, trebuie discutat, impreuna cu factorii de decizie locali, dar si cu cei de la Guvern, pe marginea unor solutii pentru firmele aflate in imposibilitatea de a-si pastra angajatii. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea