Financiar

#marian milut #imm #patronat #faliment #criza

Milut: IMM-urile se vor confrunta cu dificultati financiare majore

Introducerea impozitului forfetar ar putea avea ca efect cresterea cu un procent peste valoarea estimate a numarului IMM-urilor care vor intra in faliment in perioada urmatoare a declarat presedintele Uniunii Nationale a Patronatului Roman (UNPR) Marian Petre Milut , in cadrul unei conferinte de presa, sustinuta duminica la Oradea. Potrivit lui Milut, care este si presedintele PNTCD , Guvernul a actionat prin taierea oricarei parghii de supravietuire pentru micii intreprinzatori.

"Guvernul practica o politica de asistenta sociala, potrivita unei perioade de campanie electorala, nu uneia de criza economica. Rezultatele acestei politici vor fi scaderea nivelului de trai al populatiei pe termen lung si distrugerea micilor intreprinzatori", a declarat presedintele UNPR, citat de NewsIn.

Liderul taranist sustine ca IMM-urile vor avea dificultati financiare majore in perioada urmatoare.

"Fara acces la credite, fara posibilitatea de a obtine finantari europene din cauza coruptiei institutionale, fara facilitati fiscale si impovarati de impozite, intreprinzatorii se vor orienta spre economia la negru pentru a putea supravietui", a precizat Milut.

El atras atentia asupra faptului ca piata subterana va creste cu cel putin 10 procente pana la sfarsitul anului, Romania fiind singura tara care impoziteaza pierderea unei societati comerciale.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea