Financiar

#millennium bank #credit #credit ipotecar #campanie

Millennium Bank lanseaza o noua oferta de creditare

a lansat o noua oferta de credite ipotecare si credite de nevoi personale cu , adaptata actualelor conditii ale pietei.

Structura de costuri pentru ambele tipuri de produse este foarte transparenta, fara comisioane ascunse, singurul comision fiind cel de acordare, de maximum 2%. Clientii Millennium Bank beneficiaza acum de gratuitate in ce priveste comisioanele de analiza, de administrare si de rambursare anticipata.

"Aceasta noua oferta a Millennium Bank este adaptata nevoilor actuale ale clientilor si se concentreaza pe mentinerea unui grad inalt de transparenta si pe utilizarea avantajului de a fi o banca flexibila, capabila sa-si ajusteze constant produsele si serviciile in functie de evolutia pietei", a declarat Jose Toscano, Director General al Millennium Bank Romania.

Creditul Ipotecar de la Millennium Bank se acorda pe o perioada de pana la 30 de ani. Finantarea poate ajunge pana la 70% din valoarea locuintei achizitionate si poate fi de maximum 300.000 de euro (sau echivalentul in lei). Creditul de Nevoi Personale cu Ipoteca ofera 65% din valoarea imobilului ipotecat si poate ajunge la maximum 150.000 de euro (sau echivalentul in lei). Imobilul ipotecat poate fi proprietatea solicitantului de credit sau a unei terte parti. Perioada de rambursare a Creditului de Nevoi Personale cu Ipoteca este de pana la 20 de ani.

Millennium Bank accepta o gama variata de surse de venituri - salarii, bonusuri, comisioane din vanzari, venituri din participarea la consilii de administratie si cenzori, drepturi de autor, venituri din chirii, dividende, venituri din activitati independente, pensii, venituri obtinute in strainatate, diurne, diurne navigatori. Banca permite maximum doi co- (sot/sotie, partener, parinti, socri, copii, frati/ surori, cumnati/cumnate). Clientii beneficiaza de asigurare de viata oferita gratuit de catre banca la achizitionarea unui Credit Ipotecar sau a unui Credit de Nevoi Personale cu Ipoteca.

Dobanda pentru cele doua produse este variabila si este actualizata la fiecare trei luni, in functie de evolutia indicatorilor EURIBOR/ROBOR la trei luni.

Millennium Bank, subsidiara celui mai mare privat din Portugalia, Millennium bcp, si-a inceput activitatea pe piata romaneasca pe data de 11 octombrie 2007 prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara. In prezent, Millennium Bank are 71 de unitati pe teritoriul Romaniei, dintre care 23 de Centre Financiare, 47 de Centre de Credit si o sucursala de .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea