Financiar

#masini #second hand #leasing auto

Masinile second-hand din Romania, mai ieftine decat in Germania

In ultimele doua luni, pe langa proprietari si samsarii de masini, in targul auto de la Vitan a patruns in forta o noua categorie de vanzatori de masini: firmele de leasing care nu mai stiu cum sa se scape de flotele de automobile confiscate de la clientii care nu si-au mai platit ratele, scrie Bloombiz.ro.

"Sunt vreo doua sau trei firme de leasing care au flota mare, de zeci de masini pe care le-au retras de la cei care n-au mai platit ratele si au cerut sa le rezervam cate 5-8-10 locuri in Autovit ", transmite Mediafax.

"Au dorit sa intre pe piata second-hand in asa fel incat sa le vanda la clienti in mod direct, nu sa astepte sa vina clientul la ei", explica Florin Parvu, patronul Autovit, cel mai mare targ de masini second-hand din Europa, cu o capacitate de 2.500 de masini.

Firmele de leasing isi expun in targ numai "modele mai reprezentative", care fac mai usor cu ochiul potentialilor cumparatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea