Financiar

#criza #companii #extindere #investitii #parteneriate

Marile companii se indreapta catre parteneriate

Companiile nu renunta la planurile de extindere nici in vreme de criza financiara, doar ca acum se orienteaza catre parteneriate pentru a putea sustine investitiile. Doi dintre investitorii care nu s-au lasat intimidati de lipsa de lichiditate existenta pe piata sunt Group SeB si Domo , care au deschis primul magazin in parteneriat, cu o investitie de 100.000 de euro, au anuntat reprezentantii celor doua companii.

Filiala din Romania a distribuitorului francez de produse electrocasnice Group SeB si retailerul de IT&C Domo au inaugurat marti primul magazin " Home &Cook" realizat in parteneriat, cu o investitie de 100.000 de euro, cele doua companii neavand in plan deschiderea altei unitati.

"Target-ul nostru a fost sa deschidem o singura unitate in Romania, ceea ce am si realizat. Cel putin pentru moment nu avem in plan deschiderea altui magazin", a spus directorul general al Group SeB Romania, Romel Rotaru, pentru NewsIn.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea