Financiar

Mai putin de o saptamana pentru declaratiile de venit

Persoanele care trebuie sa depuna si nu o fac la timp risca amenzi cuprinse intre 10 si 100 de lei.

Contribuabilii romani mai au la dispozitie mai putin de o saptamana ca sa depuna declaratiile privind veniturile pe care le-au realizat anul trecut.

Cu toate ca reprezentantii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ( ANAF ) au anuntat, pe 24 aprilie , ca toate plicurile continand formularele 200 privind veniturile realizate in 2007 au fost trimise catre cetateni, o parte dintre acestia nu au primit acasa niciun plic de la Fisc .

Daca aceste persoane trebuie sa declare anumite venituri obtinute anul trecut pot obtine formularele gratuit fie de la administratia financiara de care apartin, fie descarcandu-le de pe portalul ANAF pe care il gasesc pe site-ul Ministerului Economiei si Finantelor - www.mfinante.ro.

Contribuabilii trebuie sa completeze declaratia 200 in doua exemplare, unul urmand sa-l depuna la unitatea fiscala de pe raza de domiciliu.

Continuarea in Evenimentul Zilei


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea