Financiar

#program dezvoltare rurala #madr #masuri

MADR baga inca 140 mil euro in Programul de Dezvoltare Rurala

ministerul agriculturii si dezvoltarii rurale (MADR) a anuntat ca a lansat, prin Directia Generala Dezvoltare Rurala, trei noi masuri din cadrul Programului National de dezvoltare rurala in valoare totala de circa 140 milioane de euro.

Potrivit unui comunicat de presa, cele 140 milioane de euro vor fi destinate pentru trei noi masuri : pentru sprijinirea fermelor de semi- subzistenta ( Masura 141); pentru infiintarea grupurilor de producatori (Masura 142 ) si pentru instalarea tinerilor fermieri (Masura 112).

Pentru Masura 141, fondurile disponibile sunt in valoare de 47.607.740 euro. Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect este de 1.500 euro/an/ferma de semi-subzistenta.

Pentru infiintarea grupurilor de producatori (Masura 142) fondurile disponibile sunt de 6.942.795 euro. Suma maxima nerambursabila care poate fi solicitata este in functie de valoarea productiei comercializate, acordandu-se anual, pe o perioada de cinci ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea