Financiar

#constructii #transporturi #ploiesti #centura

Lucrarile la centura Ploiesti, intarziate cu cel putin sase luni

Pe centura Ploiesti Vest, care leaga Capitala < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/de" title="de">de statiunile de pe Valea Prahovei, soferii mai Au ">au de stat „bara la bara” inca cel putin doi ani. La zece luni de la demararea procedurilor de largire a centurii Ploiesti, in lungime de 12,6 km, lucrarile sunt realizate in proportie de sub 20 %.

 

Oficialii Companiei de Drumuri acuza PA & CO International ca a oprit lucrarile la centura din cauza unei facturi de nici 200.000 de euro. La randul lor, reprezentantii firmei au recunoscut ca lucrarile vor fi intarziate cu cel putin sase luni, insa au acuzat Ministerul Transporturilor ca nu a achitat nici o factura din luna mai.

Zeci de mii de soferi parcurg centura Ploiesti, un drum de nici 13 km, in peste doua ore. Oficialii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) ne -au declarat ca firma PA & CO International nu a realizat nici 20% din lucrarile la centura Ploiesti.

(Cititi restul articolului in Gardianul)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea