Financiar

#locuinte noi #ieftinire locuinte #locuinte capitala

Locuintele noi din Capitala s-au ieftinit cu 6,3% in primele 9 luni ale anului

Preturile locuintelor noi din Capitala au scazut cu 6,3% in primele noua luni ale lui 2012, comparativ cu perioada similara a anului trecut, potrivit unei analize a portalului imobiliare.ro.

Statistica arata insa ca preturile apartamentelor noi sunt cu 23% mai mari decat cele ale locuintelor vechi.

Topul celor mai ieftine apartamente noi cu doua camere este dominat de locuintele din cartierul Militari. Un apartament de 56 de metri patrati amplasat in acest cartier a ajuns sa coste 51.000 de euro. In Berceni, un apartament cu suprafata de 59 de metri patrati costa 52.000 de euro, in timp ce o locuinta situata in Dristor-Vitan Vechi, cu aceeasi suprafata, se vinde cu 56.500 de euro.

Pe segmentul apartamentelor noi cu trei camere, cele mai mici preturi intalnim in cazul locuintelor din Colentina, Bucurestii Noi, Militari, Berceni si Titan. Apartamentele din aceste zone au suprafete cuprinse intre 77 si 85 de metri patrati si preturi intre 82.500 si 93.500 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea