Financiar

#leu #euro #valuta #schimb #curs de schimb

Leul se apreciaza cu 1,63 bani, pana la 4,1760 lei/euro

Moneda nationala si-a reluat cursul de apreciere in fata euro, Banca Nationala a Romaniei afisand pentru luni un curs de referinta de 4,1760 lei pentru un euro, in scadere cu aproape doi bani fata de cotatia afisata vineri. Banca centrala afisase vineri cel mai mare curs de referinta pentru aceasta luna, de 4,1923 lei/euro.

Dolarul american s-a apreciat usor in fata leului, pana la 3,0999, fata de cursul oficial de vineri, cand BNR a anuntat o rata de schimb de 3,0920 lei/dolar.

Analistii ING Bank Romania intrevad o depreciere pana la un nivel de 4,65 lei/euro pentru leu in rastimp de 6 luni, potrivit celui mai recent raport asupra pietelor valutare, citat de Daily Business.

Reprezentantii ING Bank Romania, care in privinta cursului au oferit pana in prezent cele mai pesimiste prognoze din randul analistilor locali, mizeaza totodata pe un varf de depreciere pentru leu de 4,7 lei/euro , in luna septembrie.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea