Financiar

#leu #euro #curs #schimb #curs de schimb

Leul s-a depreciat usor in raport cu moneda europeana, pe o piata apatica

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a afisat vineri un euro , nivel apropiat de cel din ziua anterioara. Leul s-a depreciat usor in raport cu moneda europeana , in ton cu celelalte valute din regiune . Joi, un euro era cotat de banca centrala la 4,2032 lei pentru un euro.

Leul a inceput sedinta la 4,2075 lei/euro, peste nivelul de joi seara, si s-a depreciat usor pana la un curs maxim de 4,2105 lei/euro, pentru a reveni apoi la 4,2036 lei/euro, nivel la care a stagnat pana la finalul sedintei.

Moneda nationala a pierdut insa teren in fata dolarului american, cursul BNR urcand cu doi bani, la 3,0031 lei pentru un dolar, de la 2,9826 lei pentru un dolar, cat era joi.

In regiune, zlotul s-a scumpit initial de la 4,38 la 4,3480 unitati/euro, si, dupa ce cursul a urcat in apropierea cotatiilor initiale , moneda poloneza s-a intarit pana la 4,3550 unitati/euro...

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea