Financiar

#mugur isarescu #bnr #dobanda

Isarescu: O banca a pus scumpirea creditelor pe seama politicii BNR

BNR a luat masuri "drastice" impotriva conducerii unei banci care a trimis in octombrie scrisori clientilor, prin care ii anunta ca mareste dobanzile la credite din cauza ca banca centrala nu relaxeaza politica monetara , a spus guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Aceeasi institutie de credit, care a trimis 40 000 de scrisori in luna octombrie, a trimis in vara 20 000 de scrisori prin care isi prezenta o oferta de credit doar cu buletinul, sustine Isarescu.

"Masurile au fost drastice, dar nu in sensul destituirii, pentru ca o banca tot timpul trebuie sa aiba un conducator. S-a solicitat actionarului punerea in ordine la nivelul conducerii bancii pentru instabilitate emotionala. Cand am fost intrebat de ce sunt asa dur eu le-am raspuns ca sunt un ecologist si cand au trimis 20 000 de scrisori au taiat 4 copaci, iar cand au trimis 40 000 de scrisori au taiat 8 copaci", a spus Isarescu...

 ( citeste continuarea pe newschannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea