Financiar

#internet #ue #fonduri #ferme #imm #mediul rural

Internet de mare viteza pentru fermele agricole si firmele de la tara, de la UE

Intreprinderile mici si mijlocii din mediul rural si fermele agricole moderne vor putea beneficia de euro pentru acest tip de investitii, suma fiind adaugata celor 15 miliarde de euro pentru investitii IT&C, disponibile prin fondurile europene de dezvoltare regionala, sociala si rurala.

Pentru conexiunea la internet de mare viteza prin satelit sunt necesare doar o antena si un modem de o valoare de aproximativ 500 de euro pe utilizator, fara alte costuri suplimentare. Aceasta investitie initiala poate fi finantata prin fondurile UE.

O conexiune la internet de viteza mare poate fi folosita fie de catre un o ferma, o scoala, sau de catre un sat intreg, cu ajutorul unei retele wi-fi locale.

Regiunile care doresc sa beneficieze de aceste fonduri trebuie sa contacteze agentiile de dezvoltare regionala sau guvernul national cu cererile de finantare pentru internet de mare viteza prin satelit, astfel incat aceste proiecte sa fie incluse in Planurile de Dezvoltare Rurala .

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea