Financiar

#temporar #activitate reluata #institutie publica

Institutiile publice si-au reluat activitatea temporar

Dupa vacanta de Craciun , institutiile publice isi reiau activitatea, incepand cu 27 decembrie. Ghiseele postale vor functiona, conform programului de sambata, pe datele de 27 decembrie si 3 ianuarie , infomeaza Antena3.

Pentru data de 31 decembrie, toate oficiile postale vor fi deschise pana in ora 17.00, in timp ce pe 1 si 2 ianuarie Posta va fi inchisa. Agentiile CFR vor functiona in zilele de 27 decembrie si 3 ianuarie, pana la orele 17.00, iar pe 31 decembrie institutiile vor functiona pana la aceeasi ora. Bancile vor functiona dupa un program normal , mai putin in zilele declarate libere prin lege.

Administratiile financiare din toata tara lucreaza dupa programul normal pana la sfarsitul anului. Ghiseele vor fi inchise doar pe 1 si 2 ianuarie. Casieriile RADET au program cu publicul in aceste zile intre orele 12.00 si 18.00. Acestea vor fi inchise doar in primele doua zile ale lui 2009, in rest functionand dupa program normal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea