Financiar

#bnr angajeaza cofetar #conditii angajare bnr

In vreme de recesiune, BNR angajeaza cofetar

Aveti cumva pregatire de cofetar - patiser ? Ati dat lovitura! Va puteti angaja nici mai mult nici mai putin decat la Banca Nationala a Romaniei .

Nu, nu este o gluma, asa cum pare la prima vedere. Prestigioasa institutie a dat anunt ca angajeaza - in aceste vremuri, cand multa lume isi pierde locul de munca - o persoana cu studii medii sau nici macar atat, cu abilitati in comunicare si care dovedeste "cunoasterea limbii romane".

Postul vacant de lucrator gestionar (cofetar-patiser), cu contract de munca pe durata nedeterminata, se afla la Centrul de Perfectionare profesionala si Activitati Sociale Bucuresti din cadrul Bancii Nationale.

Insa Banca Centrala nu angajeaza chiar orice fel de patiser. Pomelnicul cu conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca candidatul are 12 pozitii.

Intre acestea se afla conditii precum capacitatea de a lucra in conditii de stres, sa nu aiba angajati in banca sotul/sotia, parintii, copiii, fratii/surorile, alte rude sau fini pana la gradul II inclusiv.

In plus, persoana trebuie sa nu fi participat la mai mult de trei concursuri in Banca Nationala a Romaniei, centrala plus sucursale, pe un post care presupune aceeasi activitate. Nici spiritul de initiativa nu trebuie sa lipseasca cu nici un chip candidatului care va avea disponibilitate pentru lucrul in echipa , apt de munca, aspect dovedit prin adeverinta medicala. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea