Financiar

#rusia #ucraina #parametri normali #romania #livrari gaze

Importurile de gaze ale Romaniei, la parametri normali

Ministerul Economiei a anuntat marti ca, in Romania, importul de gaze se realizeaza doar pe la Mediesul Aurit, pe unde intra gaze din Rusia, la parametri normali .

"Presiunea gazului rusesc importat pe la statia Mediesul Aurit nu a scazut, conducta prin care se importa acest gaz neavand legatura cu cea prin care gazul ajunge in Ungaria", au declarat marti pentru NewsIn surse din cadrul Transgaz.

Directorul general adjunct al Diviziei de Politici Energetice din cadrul Ministerului Economiei, Corneliu Condrea, a declarat ca exista cinci fire separate, in Ucraina, de la care era gazul rusesc livrat catre Mediesu Aurit.

Un comunicat de presa transmis marti de Ministerul Economiei arata ca in contextul creat prin diminuarile cantitatilor de gaze naturale importate, Comisia de coordonare pentru asigurarea sigurantei in aprovizionarea cu gaze naturale a decis cresterea productiei interne de gaze naturale la volumul maxim, respectiv 33 milioane Nm cubi/zi...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea