Financiar

#card_credit #bacomat # comisioane card

Iata cum risti sa ramai fara banii de pe card!

Mai dureaza cateva luni pana cand bancomatele vor afisa toate comisioanele pe care le percep la utilizarea cardurilor. Pana atunci, insa, economica.net a realizat o analiza a taxelor pe care bancile le aplica. Iata care sunt comisioanele care te pot lasa fara bani pe card:

UniCredit Tiriac Bank, BCR, BRD si Millennium Bank au cele mai mari comisioane pentru produsele de debit standard, scrie site-ul mentionat. La o retragere lunara de 1.500 de lei, costurile anuale cu administrarea si comisionul de retragere ajung pana la 220 de lei, in cazul UniCredit, si la aproximativ 100 de lei in cazul celorlalte banci.

BCR si Bancpost practica cel mai mare comision pentru retragerile de la bancomatele proprii, de 0,25% din suma retrasa. Asta inseamna 5 lei la fiecare 2.000 de lei retrasi. Cele mai multe banci practica un comision de 0,2% pentru retragerile de la bancomatele proprii.

ING Bank, Banca Transilvania, Volksbank si Intersa SanPaolo sunt singurele banci care nu cer comision pentru retragerile de la bancomatele proprii, iar Banca Transilvania este singura banca ce nu percepe comisioane pentru administrarea contului curent si pentru retragerile de numerar din ATM-urile sale.

Foto: informatiadegiurgiu.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea