Financiar

#salarii #cel mai mare salariu din Romania #salariu imobiliare

Iata care este cel mai mare salariu din Romania

Bancherii nu mai sunt de mult in fruntea topului celor mai bine platite persoane din Romania, in urma recesiunii din ultimii patru ani. Acum, in varful clasamentului celor mai mari 10 salarii din tara noastra se afla un manager din sectorul imobiliar, care are un castig net de 6,7 miliarde de lei, adica aproximativ 560.000 de lei pe luna, echivalentul a 125.000 de euro.

 

In prezent, sectorul financiar-bancar se afla doar cu o singura pozitie in topul celor mai mari salarii in 2012, comparativ cu anul 2009, cand domina acest clasament cu sapte bancheri.

In 2012 insa, lucrurile s-au schimbat surprinzator, iar patru dintre cele 10 pozitii sunt ocupate de directori de companii industriale sau ingineri din constructii.

Intr-un clasament total, domeniul financiar-bancar se situeaza in 2012 pe locul trei in topul celor mai mari salarii, cu un castig anual de 4 milioane de lei, potrivit datelor furnizate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

Sursa foto: economica.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea