Financiar

#cfr marfa #metrou bucuresti # privatizare cfr marfa

Guvernul vrea sa reanalizeze strategia de privatizare a CFR Marfa

Guvernul condus de Victor Ponta isi propune sa reanalizeze actuala strategie de privatizare a CFR Marfa "dupa aplicarea testului investitorului privat si a testului vanzatorului privat in economia de piata", se arata intr-un document depus joi seara la Parlament.

De asemenea, Cabinetul Ponta vrea sa demareze licitatiile pentru doua linii noi de metrou: Laminorului – Gara Progresul, tronson Gara de Nord – Gara Progresul, respectiv Sos. Alexandriei – Rahova – Piata Unirii – Mosilor – Obor – Colentina –Voluntari.

Strategia noului Executiv mai prevede "finalizarea lucrarilor de reabilitare a liniilor de cale ferata pe Coridorul IV Pan-European: linia CF Bucuresti-Constanta, sectiunile Bucuresti-Baneasa, Baneasa-Fetesti si Fetesti-Constanta si a lucrarilor de modernizare a instalatiilor de centralizare electrodinamica din 11 statii CF (prin dotare cu sisteme de centralizare electronica SEL ALCATEL); inceperea lucrarilor pe Coridorul IV Pan-European feroviar: tronsonul Coslariu-Sighisoara, sectiunea 2, si tronsonul Simeria-Coslariu, sectiunea 3".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea