Financiar

#majorare salarii #guvern #fondul monetar international #majorare pensii

Guvernul are voie sa majoreze pensiile si salariile, in 2012

Fondul Monetar International va permite autoritatilor guvernamentale de la Bucuresti sa efectueze majorari de pensii si salarii in 2012 .

Indexarile vor putea fi efectuate abia in partea a doua a anului viitor, dar numai daca si conditiile economice vor permite acest lucru.

Acest subiect s-a discutat in cadrul intalnirii de la Palatul Victoria, de miercuri seara, dintre oficialii coalitiei de guvernare, delegatia FMI si reprezentantii Bancii Mondiale.

Intentia Guvernului de a majora pensiile si salariile in 2012 a fost confirmata, cu o zi inainte, de Sulfina Barbu , ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Aceasta a declarat, marti, ca o astfel de masura ca putea fi adoptata doar dupa ce se primeste acceptul Comisie Europene.

"Noi ne dorim sa fie o evolutie economica in cadrul anului 2012 care sa permita indexarea pensiilor si o recuperare a salariilor in domeniul public, dar astea depind clar de cifre", a declarat Sulfina Barbu.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea