Financiar

#google #it #imm #investitii #internet

Google va investi in companiile noi, prin propriul fond

Aveti o companie mica de IT, pe care ati infiintat-o de curand si sunteti plin de idei proaspete? Ati putea avea norocul sa fiti finantati chiar de Google ! Compania americana a anuntat ca va infiinta un fond de 100 de milioane de dolari - Google Ventures - care va functiona ca o entitate independenta si va cauta sa faca investitii cu potential maxim de profitabilitate, in companii nou infiintate. Google schimba, astfel, politica de investitii in directii care corespund strict cu viziunea sa strategica.

Fondul va fi condus de Rich Miner , co- fondator al softului Android, dezvoltat pentru prima oara pentru "telefonul Google" (T Mobile G1), si Bill Maris.

Potrivit lui Miner, fondul isi va indrepta atentia asupra unei game largi de companii in care ar putea sa investeasca, din domenii ca produsele pentru Internet, tehnologia informationala , sanatate si biotehnologie.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea