Financiar

#infrastructura it #telecom #it #institutul bancar roman #conferinta #solutii de control #criza

Gestionarea eficienta a infrastructurilor IT&C

institutul bancar roman si Agora Media au organizat, ieri, o conferinta pe tema „Gestionarea eficienta a infrastructurilor IT&C”, in cadrul Institutului Bancar Roman. Conferinta s-a adresat persoanelor de decizie si directorilor IT din marile companii din Romania si/sau institutiile financiar-bancare, telecom si utilitati, companii cu o cifra de afaceri de peste 5 milioane de euro si directorilor de IT din Administratia Publica Centrala.



„Institutul Bancar Roman incearca sa ia parte la eficientizarea serviciilor financiar-bancare. In continuare criza din SUA se extinde in toate celelalte tari ale lumii. Astazi vorbim de o criza structurala de business. Daca nu suntem capabili sa asiguram modele de training continuu in servicii profesionale, ne vom trezi si noi intr-o criza profunda”, declara Petru Rares, Presedinte Institutul Bancar Roman, completand: „IT&C remodeleaza intregul sistem de business din lume dupa potentialul pe care il are organizatia.”

Romania a intrat de ceva vreme pe orbita tarilor unde se implementeaza solutii de succes pentru administrarea afacerilor, indiferent ca acestea se numesc solutii ERP, CRM, BI sau Document Management . Gestiunea infrastructurii IT este problema care sustine cel mai mult partea de eficientizare a costurilor indeosebi acum cand umbrela recesiunii apasa asupra tuturor pietelor.

„Speranta mea este ca IT-ul se indreapta spre ziua in care va reusi sa comunice directorului general informatii eficiente care sa ajute la luarea deciziilor. A doua tema este faptul ca, din pricina cresterii competitiei, a aparut nevoia de eficientizare a infrastructurii IT&C. Este important s-o putem optimiza atat ca si costuri, dar mai ales ca fiabilitate”, spune Felix Enescu, Presedinte CIO Council .

F5, Cisco Romania, HP Romania si S&T Romania au prezentat solutiile si serviciile pe care le propun companiilor pentru eficientizarea activitatii lor. Prezentarile si dezbaterile din cadrul conferintei s-au axat pe conceptele si solutiile IT&C de ultima ora legate de nevoile acestor companii de a obtine rapid raspunsuri pentru a putea lua decizii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea