Financiar

#jocuri de noroc #firme de jocuri de noroc #jocuri de noroc online #inregistrare in romania

Firmele de jocuri de noroc online, obligate sa se inregistreze in Romania

Firmele care se ocupa cu jocurile de noroc online vor fi obligate de acum incolo sa se inregistreze in Romania, pentru ca statul sa poata depista din timp tentativele de spalare de bani dar si evaziunea fiscala.

Normele de aplicare ale Legii 246/210 referitoare la jocurile de noroc online au fost deja aprobate de Guvernul Romaniei in cadrul sedintei de miercuri.

"Am introdus modalitatile de functionare, conditiile de avizare , am definit operatorii economici, operatorii de monitorizare, am creat cadrul astfel incat aceste jocuri sa poata functiona si sa fie taxate in Romania", a declarat secretarul de stat in Ministerul de Finante Bogdan Dragoi, citat de realitatea.net.

Intrebat de ziaristi daca normele aprobate de Executiv tin seama si de o scrisoare a Comisiei Europene, care recomanda eliminarea restrictiei privind obligativitatea inregistrarii operatorilor din Romania, Bogdan Dragoi a mentionat ca aceasta prevedere nu a fost aprobata.

"Noi dorim ca operatorii sa fie land based, societati romanesti inregistrate in Romania care sa poata fi monitorizate din perspectiva monitorizarii banilor si evaziunii fiscale", a declarat secretarul de stat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea