Financiar

#romtelecom #facturi #plata online

Facturile Romtelecom pot fi platite acum si online

Clientii Romtelecom isi pot achita factura la telefon de pe internet, incepand cu 15 februarie , folosind aplicatia de plati online a companiei, a anuntat operatorul de telefonie. Facilitatea este disponibila gratuit pe site-ul companiei pentru orice client Romtelecom, persoana fizica cu un cont in aplicatia MyAccount.

Pentru plata nu se percepe niciun comision, iar aceasta se poate efectua cu ajutorul card de credit sau debit. Pentru a furniza acest serviciu, Romtelecom colaboreaza cu GECAD ePayment.

Potrivit Romtelecom, un cont MyAccount se poate crea in cateva minute, cu ajutorul codului de abonat al clientului si al unei adrese de e-mail valide. Dupa logare, MyAccount ofera si alte facilitati pe langa online , precum: vizualizarea gratuita a ultimelor 6 facturi, lista detaliata a apelurilor, situatia platilor sau a traficului inregistrat pentru Clicknet mobil, in cazul in care clientul beneficiaza si de acest serviciu.

Plata online se adauga celorlalte mijloace de plata oferite deja de Romtelecom, compania dispunand de o retea de parteneriate de peste 21 000 de puncte de prezenta (reprezentand ghisee ale bancilor, bancomate, oficii autorizate ale Postei Romane, serviciul UNIKASA, serviciul SIMPLIS FACTURI, puncte de incasare PayPoint, magazine Germanos, magazine Romtelecom). Detalii complete despre modalitatile de plata a facturii sunt disponibile pe site-ul companiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea