Financiar

#scumpiri 1 octombrie #factura gaze #scumpiri

Facturi mai mari de la 1 octombrie!

Luna octombrie vine cu vesti poaste pentru buzunarele noastre. De la 1 octombrie cresc facturile la gaze, electricitate, dar creste si pretul carburantilor. 

Prețul gazelor naturale va crește cu 6% de la 1 octombrie, a declarat Emil Calotă, vicepreședinte al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) la o dezbatere în Comisia de Industrii și Servicii a Camerei Deputaților. 

 

Aceasta nu este singura scumpire care se va aplica de la 1 octombrie. Libertatea a scris recent că și energia electrică se va scumpi cu 4% în trimestrul al patrulea, ca urmare a scumpirii energiei pe bursa de profil.

De asemenea, și carburanții se vor scumpi la 1 octombrie, când va intra în vigoare a doua tranșă a superaccizei la carburanți. Benzina și motorina sunt așteptate să fie mai scumpe cu 16 bani pe litru de la 1 octombrie. Acestea s-au mai scumpit și în ultima lună.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea