Financiar

#Promovare online Facebook #Promovare online prin Facebook #Promovarea prin Facebook

Facebook - reteaua consumatoare de branduri

Fara indoiala, traim in era internetului si la fiecare pas ne lovim de noi tehnologii care parca ar fi inventate pentru a ne deconecta cu totul de la cursul unei vieti normale.

 

Pe zi ce trece tot mai multe persoane aleg sa-si faca cumparaturile online decat sa mearga intr-un magazin, preferand comoditatea propriului camin. Gazetele si revistele pentru care stateam la coada, au fost inlocuite cu blog-urile create pe diferite subiecte ce starnesc interesul mult mai frecvent decat hartiile de la tarabe.

Este limpede ca totul se petrece in mediul online iar lucrul acesta incurajeaza oamenii sa-si deschida afaceri in plan virtual care sa le asigure un venit constant. Pentru a avea succes este important sa-ti promovezi produsele sau serviciile prin intremediul celei mai raspandite retele de socializare - Facebook.

Promovarea prin Facebook mentine o relatie permanenta cu clientii carora te adresezi, ii informeaza mereu cu privire la oferta pe care o lansezi. Studiile efectuate arata ca prin promovare online pe Facebook, sansa de a patrunde in comertul electronic creste cu pana la 89%, in timp ce prin alte metode cota nu depaseste cifra de 39%. Campul deschis al retelei de socializare permite prmovarea site-urilor de orice fel: fashion, make-up, servicii de infrumusetare, educatie, constructii, auto, media si IT etc. In ziua de astazi oricine apeleaza la promovare online prin Facebook, de la presedinti si pana la cel mai mic antreprenor care paseste timid in sfera internetului.

Utilizarea Facebook pentru publicitate va poate ajuta sa promovati o pagina, app, sau chiar un eveniment. Facebook este cel mai mare generator de trafic catre site-ul dvs. Cu ajutorul reclamelor Facebook se poate obtine un randament incredibil.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea