Financiar

#daune #polite de asigurare RCA #interzicere Euroins

Euroins a primit interdictie pentru a mai incheia polite de asigurare RCA

Compania de asigurari Euroins Romania nu va mai putea incheia polite de asigurare RCA, conform unei hotarari a Autoritatii de Supraveghere Financiara, care a sanctionat aceasta firma cu 50.000 de lei.

Cel care va trebuie sa plateasca sanctiunea este directorul general al societatii, Mihnea Tobescu. De asemenea, Autoritatea de Supraveghere Financiara i-a retras avizul sefului din cadrul departamentului de daune pentru aceasta functie.

"Interzicerea practicarii de catre societate a asigurarii RCA este in vigoare pana la implementarea de catre compania Euroins a unui set de masuri stabilit de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF). Masurile se refera, printre altele, la revizuirea de catre Euroins a instructiunilor, procedurilor sau normelor de constatare si lichidare a daunelor, stabilirea corespunzatoare a cuantumului despagubirilor in conformitate cu reglementarile in vigoare, respectarea termenelor de plata a dosarelor de dauna, informarea sau notificarea asiguratilor cu privire la respingerea pretentiilor de despagubire", se noteaza intr-un comunicat al Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Sursa foto: donario.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea